De Honda CRF1000L is nog maar pas getest en Touratech staat al klaar met accessoires.

De Duitse fabrikant van accessoires focust vooral op het adventure-gebeuren en dan is het niet verwonderlijk dat ook de Africa Twin een Touratech behandeling krijgt. Wat er allemaal in aanbieding is? Alu-koffersets in verschillende groottes en uitvoeringen, alu bagagerekken, een GPS houder, ‘Works’ voetsteuntjes (extra stevig en met diepe inkepingen), verschillende zadels en stuurverhogers.

Omdat eigenaars van trailmotoren hun tweewieler wel eens horizontaal durven parkeren op moeilijk terrein, voorziet Touratech ook een stevige set inox valbaren. Verder is er extra bescherming in de vorm van een stevigere bodemplaat en beschermrasterstjes voor de lichten. Tot slot voorzien de Duitsers nog een groter bodemplaatje voor je zijpikkel – niet langer naar stenen of stokken zoeken! – en uiteraard is er ook een set extra grootlichten.

Duitsers en gründligkeit. Het is me wat.

 

About The Author

Zaakvoerder en hoofdredacteur van MaxxMoto.

Related Posts

One Response

  1. LucG

    Touratech maakt steeds mooie spullen. Nu maken ze een crashbar dat het woord “Twin” van “Africa Twin” bedekt. Lijkt me niet echt een goede zet. En Touratech heeft de Zega koffers met “Sondersystem”, dus een koffer dat mooi rond de uitlaat past. Misschien moeten we wachten op versie 2 van deze accessoires omdat ze kost wat kost de eerste wilden zijn met accessoires. Benieuwd wat Hepco & Becker, SW Motech en Givi gaan doen.