WIN: Rossi horloge & Yamaha Ardennenweekend

Deze wedstrijd is open voor iedereen! Het enige dat je moet doen is deze week langskomen in de MaxxStore, het invulformuliertje vervolledigen en dit vervolgens in de door onze Creative Guy geduldig in elkaar geknutselde Faster Box droppen.

Aanstaand weekend van 29 en 30 april sluiten we in stijl de samenwerking met Yamaha af en daar hoort deze fraaie wedstrijd bij. De doos staat er echter nu al en de flyers zijn gedrukt, dus als je dit weekend niet zou kunnen langskomen, kan je altijd deze week tussen 11 en 18u even binnen wippen. De winnaars worden door een onschuldige hand getrokken op zondagavond en persoonlijk op de hoogte gesteld. Wil je kans maken op de MaxxMoto ‘Full Throttle’ Cup die wordt uitgereikt voor de fraaiste motor van de dag, dan moet je wel ter plaatse aanwezig zijn om de prijs in ontvangst te nemen.

“Naast de TW Steel VR46 Edition Rossi horloge op de foto hierboven, kan je ook een all-in weekend op een Faster Sons Yamaha naar keuze winnen!”

Twee dagen in het zadel van een nagelnieuwe XSR700, XSR900, XV950R, XV950Racer (nu in de shop!) of Scrambler 950 + een gratis overnachting in een hippe slaapplaats, als dat niet de moeite waard is om naar Mechelen af te zakken!

Een weekendje hip doen op kosten van Yamaha en MaxxMoto. Niet verkeerd toch?

Meer weten over het Faster Sons Farewell Fest? Klik hier.
Rechtstreekse link naar het evenement op Facebook!
Praktische info over de MaxxStore…
Info over het Yamaha ‘Faster Sons’-gamma?

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste motornieuws?
Download de gratis MaxxMoto App, voor iPhone of Androïd.