29 & 30/04/17: Faster Sons Farewell Fest

De tijd vliegt en eind april zit de Faster Sons shop-in-shop periode in de MaxxStore er op. Samen met Yamaha willen we deze samenwerking mooi afsluiten met een niet te missen evenement. Je geniet tijdens het weekend van 29 en 30 april van 20% afscheidskorting op de hele Faster Sons collectie, maar er is meer, veel meer…

“Yamaha viert het einde van de MaxxStore/Faster Sons samenwerking in stijl!”

WANNEER? Zaterdag 29/04 & Zondag 30/04, van 10 tot 18u
WAAR? MaxxStore, Leermarkt 14, 2800 Mechelen

Zowel zaterdag als zondag geven we een MaxxMoto ‘Full Throttle’ Cup weg voor de fraaiste motor van de dag. Daarnaast hebben we ook een tombola waarbij je niet alleen een TW Steel VR46 Edition Rossi horloge kan winnen maar ook een all-in weekend op een Faster Sons Yamaha naar keuze! Twee dagen in het zadel van een nagelnieuwe XSR700, XSR900, XV950R, XV950Racer (nu in de shop!) of Scrambler 950 + een gratis overnachting in een hippe slaapplaats, als dat niet de moeite waard is om naar Mechelen af te zakken!

-20% afscheidskorting op de hele Faster Sons collectie. Rode petjes zijn reeds uitverkocht…

Van mening dat je toch nooit iets wint? Kom je zondag met je Yamaha naar de MaxxStore tussen 10 en 14u, dan heb je altijd prijs. Yamaha-rijders krijgen bij vertoon van hun sleutel namelijk een gratis brunch: fruitsapje + warme drank naar keuze + door onze Old Guy Pépé bereid spek met eieren + verse croissant + beste baguette van Mechelen. Niet Yamaha-rijders betalen hiervoor slechts negen euro. Geen geld, want de fans van Pépé betalen dit normaal met plezier om hem louter aan het werk te zien.

“Hoe zit dat met die brunch, Pépé? Moet ik hier nog lang hip staan schilderen of wat?”

Voor de kids tenslotte, hebben we nog enkele CEO XSR900 wheelieposters en MaxxMoto stickers veil, uiteraard zo lang de voorraad strekt. Tot dan!

Er is nog één tonnetje over van deze prachtige posters en dan zijn ze definitief op…

Rechtstreekse link naar het evenement op Facebook!
Praktische info over de MaxxStore…
Meer weten over het Yamaha ‘Faster Sons’-gamma?