ADVERTORIAL: Ervaar de Triumph Tiger nu EXTRA lang!

In de maanden april en mei zijn er meer dan genoeg redenen om op een proefrit te maken op een Triumph Tiger 800 of Tiger Explorer.

De eerste reden is natuurlijk om kennis te maken met deze unieke door driecilinder aangedreven Adventure motoren. Daarnaast heeft Triumph er zoveel vertrouwen in dat je onder de indruk zult zijn van deze alleskunners, dat zij je in de maanden april en mei een verlengde testrit aanbieden. Op deze manier heb je alle tijd om te proeven van de wendbare Tiger 800 XR, die met zijn potente 800cc driecilinder en scherpe stuureigenschappen ideaal is voor woon-werk-verkeer. Ben je wat avontuurlijker ingesteld? Ga dan op pad met de Tiger 800 XCx of XCA, deze standaard rijk uitgeruste varianten van de 800 serie beschikken over serieuze off-road kwaliteiten, dankzij een 19” voorwiel en WP vering met langere veerwegen.

Heb je grotere reisplannen, of rij je gewoon meer kilometers en ben je opzoek naar meer comfort en meer vermogen? Dan biedt de Tiger Explorer serie exact dat en overtreft daarbij je stoutste verwachtingen. De krachtige 1200cc levert maar liefst 137pk en voelt aan als een turbine en levert altijd koppel wanneer jij dat nodig hebt, ongeacht het toerental of de versnelling. Achter het elektronisch instelbare windscherm zit je altijd comfortabel en uit de wind. Net als bij de 800 serie is de Tiger Explorer verkrijgbaar in verschillende varianten, waarbij het topmodel is uitgerust met de nieuwste technologieën zoals Hill-Hold waarmee wegrijden op een helling met volle bepakking kinderlijk eenvoudig is.

Kom er achter welke Tiger past bij het avontuur dat jij wilt aangaan. Wanneer je na de proefrit bent overtuigd en overgaat tot aanschaf van een nieuwe Tiger 800 of Explorer dan ontvang je tijdelijk een prachtige zilverkleurige aluminium kofferset t.w.v. € 735,- gratis.

Ga voor meer informatie over de Tiger 800 of Explorer naar www.triumphmotorcycles.be