Ludieke Honda Monkey Tribe zomer campagne

Als eerbetoon aan de meest iconische ‘mini-bike’ van Honda organiseert het merk deze zomer de Honda Monkey Tribe Tour. Met een zware knipoog naar alle mogelijke cliches gaat Honda met een heuse 3D aap op Tour: ‘de aap komt uit de mouw’, en ‘het is zeker geen broodje aap’!

Als eerbetoon aan de populaire Monkey en om het Honda model mogelijk nόg meer bekendheid te geven, kondigt Honda een unieke zomer tour aan. Met een enorme 3D aap die je de keuze geeft tussen de ‘Yellow’ of ‘Red’ Tribe.

Geel en rood zijn de nieuwe kleuren van de Honda Monkey zelf, maar ze typeren ook de de karaktereigenschappen van de 2 Tribes. Zo staat Honda geel voor plezierig, zonnig en vriendschap en de rode Honda Tribe voor energie, passie en sensualiteit. Bij welke Honda Monkey Tribe hoor jij?

Lees meer en geef je voorkeur aan op de geheel nieuwe website. Je kunt zelfs een nieuwe Honda Monkey winnen.

Ook de events waar de Monkey Tribe Tour live te bewonderen zal zijn staan op deze website en zal regelmatig geupdatet worden. Mocht je in de buurt zijn, aarzel dus niet je aan te sluiten bij deze campagne! Join the Tribe…!

De komende weken kan je de Monkey Tribe al op de volgende locaties vinden:

  • 21 augustus 2018: Bocadero Antwerpen (BE)
  • 23 augustus 2018: Offshore Genval (BE)
  • 29 augustus 2018: Barra Bunda Asse (BE)
  • 1 september 2018: Shopping Zuid Gent Gent (BE)
  • 2 september 2018: Braderie Waterloo (BE)

Honda Monkey

De nieuwe Honda Monkey is in alle opzichten een hedendaagse motor maar met uiterlijke kenmerken die een duidelijke knipoog geven aan het origineel: stevige brede banden, mini ‘ape hanger’ stuur, kleine tank en groot zacht zadel.
De Monkey is altijd al synoniem geweest aan rijplezier, en omdat de motor zo eenvoudig te rijden was heeft dit model, misschien wel meer dan elk ander model ooit, het concept van motor rijden aan een zeer breed publiek kenbaar gemaakt. De Monkey heeft nog altijd dat unieke en zeer herkenbaar, tijdloos uiterlijk en staat nog steeds garant voor bakken rijplezier.

De nieuwe 2018 Honda Monkey heeft een moderne, hoge kwaliteit uitrusting, waaronder de voorvorken, achtervering, het dashboard, de remmen en LED verlichting. Daarnaast heeft het 125cc luchtgekoelde motorblok een topvermogen van 6,9kW / 9,4pk en een verbruik 1,5 liter per 100 km, met een rijklaargewicht van 107 kg.

 

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste motornieuws?
Download de MaxxMoto App, voor iPhone of Androïd.