Interessante Honda Summer Deals

Ook dit jaar kan je bij Honda terecht voor een aantal fantastische summer deals! In juli en augustus heeft Honda verschillende acties op hun modellen.

Touring

De Gold Wing is nog steeds Honda’s ultieme tourer op het vlak van comfort en luxe. Dé kilometervreter waarmee je niet alleen lekker kan cruisen, maar waarmee je ook zonder probleem grote afstanden kan afleggen. Om je meteen goed op weg te zetten, verlengt Honda de huidige acties. Zo krijg je bij aankoop van een nieuwe Gold Wing ook in juli en augustus een gepersonaliseerde Fuel Card t.w.v. € 500, goed voor meteen 6.000 km rijplezier. Mocht dat nog niet genoeg zijn, wordt er ook nog eens een overnamepremie van € 1.500 aangeboden.

2018 GL1800 Goldwing

Street / Super Sport

Ook als je liever sportief rijdt, zijn er interessante deals te doen. Deze zomer krijg je op de compacte en gespierde CB1000R en CB1000R+ een korting ter waarde van € 1.000. Toch liever een gekuipte racer? De Fireblade is een sportmotor die gebouwd is voor de weg, het circuit en dagelijks gebruik, met een hoog vermogen en geavanceerde elektronica. Bij aankoop van een Fireblade of een Fireblade SP krijg je momenteel een korting van respectievelijk € 3.500 en € 3.600. Je kan dus al pronken met een nieuwe Fireblade vanaf € 15.499!

Adventure

Hou je van avontuur, gravelwegen en onbekend terrein? Dan is de Africa Twin jouw perfecte metgezel. 3 rij-modi, optionele DCT en een extra G-modus voor offroad brengen je waar je maar wil. Doe je graag langere afstanden, dan is de Africa Twin Adventure Sports met zijn extra grote benzinetank, langere veerwegen en betere bescherming de juiste keuze. Nu tijdelijk heb je al een Africa Twin vanaf € 11.999!

Ontdek de voorwaarden en de overige Honda deals op de actiewebsite of contacteer je Honda dealer.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste motornieuws?
Download de MaxxMoto App, voor iPhone of Androïd.