Honda CB day in Antwerpen

Na het succes van de eerste editie vorig jaar, organiseert Honda ook dit jaar weer de Honda CB Day. Nog geen plannen voor komende zondag? Geef dan het Zaha Hadidplein in Antwerpen als bestemming in je gps en geniet mee van een leuke dag.

Honda’s gratis festival komt dus terug voor een second edition! Op zondag 7 juli zijn alle motorliefhebbers – of je nu Honda rijdt of niet – uitgenodigd op het Zaha Hadidplein in Antwerpen. Honda Motorcycles Benelux organiseert op deze vette locatie weer een goed gevulde dag. Zo kan je deelnemen aan een haventour, testritten maken en een tentoonstelling met exclusieve CB modellen bezoeken.

Foodtrucks zorgen voor de nodige versterkende hapjes. De muziek wordt verzorgd door een live band. Kom je wat verwaaid terug van de haventour of de testrit? Dan kan je terecht in de barbershop. Ook de MotoGP en WSBK-liefhebbers komen aan hun trekken. Je kan de races mee volgen op het grote scherm. En ook aan de kleintjes werden niet vergeten. Zij kunnen lekker bouncen op het springkasteel.

Er is uiteraard een speciale motorfietsenparking voorzien. Kom je met je Honda? Dan krijg je er een toffe goodie bovenop.

Waar moet je zijn voor al dat leuks: Zaha Hadidplein, Antwerpen op zondag 7 juli 2019 van 10 tot 18u.

Meer info op Facebook.

Vorig jaar zag de Honda CB Day er zo uit:

This image has an empty alt attribute; its file name is f4fbc9b462502642e9d2513573d3bdd0.jpg
Write caption…

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste motornieuws?
Download de MaxxMoto App, voor iPhone of Androïd.