Spyshots: Werkt Ducati aan een nog betere Panigale V4?

De collega’s van motorcycle.com kregen een paar spyshots in handen afgelopen week van wat lijkt op een nieuwe Ducati Panigale V4.

De Panigale V4 is een schot in de roos voor Ducati dit jaar. In de WorldSBK lijkt Alvaro Bautista goed op weg naar zijn eerste titel in op de V4R. Maar Ducati zou blijkbaar nu al aan een volgende versie werken?

De spyshots die de collega’s van motorcycle.com toegestuurd kregen, lijken wel van op een testcircuit te komen, maar de bron of de locatie zijn verder onbekend. Toegegeven de beelden zijn ook aan de wazige kant.

Het lijkt om een Panigale V4 S te gaan, aan de kuipdelen te oordelen, maar dan met een nieuwe paint job. Verwijst de 1 naar de ranking van Bautista in de WorldSBK? Of krijgen we hier een glimp te zien van een anniversary limited edition? Het is dit jaar dan ook 25 jaar geleden dat Carl Fogarty zijn eerste WorldSBK titel behaalde, en fabrikanten houden wel van verjaardagen.

Of is hier gewoon sprake van een hoopvolle Ducati-fan die zijn motor alvast van een nieuwe paintjob voorzag om de WorldSBK titel te vieren. 

Time will tell …

This image has an empty alt attribute; its file name is f4fbc9b462502642e9d2513573d3bdd0.jpg
Write caption…

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste motornieuws?
Download de MaxxMoto App, voor iPhone of Androïd.