Interessante Honda Deals in september en oktober

De komende maanden vallen er weer interessante Honda Deals te rapen bij de aankoop van een nieuwe motor! Honda richt zich daarbij volledig op het einde van de vakantie en de start van het nieuwe schooljaar.

Rijbewijs Actie

Om het fileleed na de vakantie te verminderen en nieuwe, jonge motorrijders te stimuleren op de motor te (blijven) stappen, introduceert Honda een speciale rijbewijsactie. Als je nu je A2-rijbewijs behaalt, betaalt Honda de kosten terug, tot een maximum van € 600,- inclusief BTW bij aankoop van een nieuwe Honda CB300R, CB500F, CBR500R, CB500X of CMX500.

0% financiering

Ook aan de doorgewinterde motorrijders en fans van de wat zwaardere modellen is gedacht. Zo is er in de maanden september en oktober een promotie om tegen 0% rente een financiering af te sluiten op de Gold Wing en CB1000R modellen. Daarbovenop krijg je ook nog eens de al bestaande overnamepremie van € 1.500,- voor je oude Gold Wing of € 1.000,- voor de CB1000R.

X-ADV

De SUV onder de motorfietsen! In september en oktober rust Honda deze veelzijdige en zeer populaire motorscooter gratis uit met verwarmde handvaten en een topkoffer van 35 liter. Een handig extraatje ter waarde van € 934,- Daarmee ben je helemaal klaar voor woon-werk-verkeer in de herfst!

Verlenging bestaande acties

Tenslotte verlengt Honda ook nog een aantal bestaande promoties in de maanden september en oktober. Zo rijd je al met een Africa Twin vanaf € 11.999,- of ben je de trotse eigenaar van een nieuwe Monkey voor slechts € 3.999,-.

Ontdek alle voorwaarden en de overige Honda Deals op de actiewebsite of contacteer de officiële Honda dealer bij u in de buurt.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste motornieuws?
Download de MaxxMoto App, voor iPhone of Androïd.