15 september: Dance & Ride for Pieter

Nog geen plannen op 15 september maar wel zin in een motorrit? Dan kan je afzakken naar Zele voor een rondrit voor het goede doel: Dance & Ride for Pieter.

Op 14 en 15 september aanstaande organiseert de Zeelse jeugd een ‘Dance & Ride for Pieter’, een charity event ter nagedachtenis van Pieter Lerno, een jongeman uit Zele die eerder dit jaar overleed aan de gevolgen van een zeldzame vorm van kanker. Zijn levensmotto was ‘Be strong,…believe in yourself’ en is ook de aanzet van de happening waarvan de opbrengst zal geschonken worden aan het Kinderkankerfonds.

Zondag 15 september staat volledig in het teken van Pieter’s grote passie: motoren! Pieter had een passie voor alles waar een motor inzat: trucks, tractoren, brommers,… Het maakte hem niets uit! Om die passie te eren kan je een bepijlde bromfietstocht of motorrit meerijden van respectievelijk 60 en 125 km rondom Zele. De rit vertrekt bij Bike Parts aan de Lokerenbaan. Inschrijven kan ter plekke en je kan starten tussen 9u en 14u. De rit komt aan op de festivalweide in Zele. Daar kan je na afloop dan nog genieten van een hapje en een drankje bij de foodtrucks.

Ster van het event is Strongie, de mascotte van de Dance & Ride for Pieter. Het 31e Tigers Squadron van de 10e Tactische Wing van Kleine Broghel zullen Strongie meenemen op een vlucht met een F16. Strongie zal nadien geveild worden, samen met een aantal andere leuke en interessante items, waaronder speciale badges en een oorkonde. De opbrengst van de veiling zal naar het Kinderkankerfonds gaan.

Meer weten over het hele event? Kijk dan even op de website www.dancerideforpieter.be

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste motornieuws?
Download de MaxxMoto App, voor iPhone of Androïd.