Beleef de 6 Uren van Spa-Francorchamps als VIP

Volgende zondag wordt de 6 Uren van Spa-Francorchamps gereden. Ook het Bike Parts Interbike Racing team neemt weer deel met piloten Gian Mertens en Nicky De Wit. En jij kan daarbij zijn als VIP!

Op Zondag 18 augustus, tijdens de 6 heures Moto, zal het Bike Parts Endurance team met rijders Gian Mertens en Nicky De Wit alles uit de kast halen om hun positie in het kampioenschap te versterken én mogelijk al de kroon op het seizoen 2019 te zetten.

Naast het Interteam van de Bike Parts – Interbike renstal neemt ook hun Junior team deel met piloten De Block, Dieleman en Vermeiren. Dit trio zette eerder in dit seizoen al opmerkelijke prestaties neer in het BK Endurance.

Wil je zo een endurance race graag eens van kortbij meemaken? Het Bike Parts raceteam nodigt je uit als echte VIP op de 6 Heures Moto van Spa-Francorchamps.

Je krijgt dan niet alleen toegang tot de Bike Parts-Interbike box tijdens de wedstrijd waar je de adrenaline van nabij zal kunnen meemaken! Verder bieden ze je ook toegang tot de parking, een lunch in Brasserie Pit, 5 dranktickets, een begeleide gridwalk voor de start van de circuitverkenning, en een service road tour tijdens de wedstrijd in een open treintje.

Interesse ? Het Bike Parts-Interbike race team verwelkomt je graag in het “Welcome Center” op zondag 18 augustus tussen 8 en 10 u. Kostprijs € 75,- Voor meer informatie: neem een kijkje op de Bike Parts-Interbike race team Facebook pagina.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste motornieuws?
Download de MaxxMoto App, voor iPhone of Androïd.