Liefhebbers van classic bikes noteren nu al de Bikers’ Classics in hun agenda. Op 3, 4 en 5 juli vindt deze zomers hoogmis voor classic motoren plaats op en rond het circuit van Spa-Francorchamps. Met dit jaar heel wat nieuwigheden op het programma.

Voor deze volgende editie heeft organisator DG Sport heel wat nieuws in petto. Zo zul je bovenop de populaire 4 Hours of Spa Classic, die deel uitmaakt van de FIM Europe Endurance Classic Cup, kunnen genieten van de terugkeer van de Belgian Classic Grand Prix, de ProClassic en de IG Königsklasse. De zijspannen nemen het voor de eerste keer tegen elkaar zullen op in een manche van de Camathias Cup.

Maar dat is niet alles. De Bikers’ Classics laten vanaf dit jaar een volgende generatie motorfietsen toe. Vanaf dit jaar kun je ook deelnemen met een Ducati 748 en 996, Honda CBR900, Suzuki GSXR 750 en Yamaha YZF 750. De volledige lijst van alle toegelaten motoren kan je terugvinden op de website van de Bikers’ Classics.

Na deze editie verandert ook de frequentie van het event. De Bikers’ Classics zullen vanaf dan elke twee jaar neerstrijken op het circuit van Spa-Francorchamps. Een extra reden om deze 2020 editie niet te missen! Maandag 13 januari openen de inschrijvingen voor de deelnemers voor de verschillende circuitsessies. Wil je die classic bike in de garage wel eens meenemen voor een sessie op het circuit van Spa-Francorchamps? Reserveer dan nu je plek!

Meer info vind je op de website van de Bikers’ Classics.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste motornieuws?
Download de MaxxMoto App, voor 
iPhone of Androïd.

About The Author

Related Posts