WIN! Yamaha Suprise Gift: DE WINNAAR!

Negen maand heeft Yamaha de geheimzinnigheid weten te bewaren rond hun surprise gift. Veel giswerk, vragen en mails over deze prijs waren ons deel en uiteindelijk is het een exclusief cadeau geworden waar de fans van ‘Il Dottore’ helemaal wild van worden. De handtekening maakte het onderwerp van onze WIN!-actie van maart onbetaalbaar, maar daarnaast bleek het nog een fraai 60th Anniversary petje ook! Helaas kan er maar één de gelukkige zijn die onderstaande vragen correct heeft beantwoord én de schiftingsvraag het dichtst wist te benaderen.

1) Wat is de snelheidslimiet in Tavullia, Rossi’s hometown?
a) 46 km/u

2) Yamaha heeft 1 Rossi horloge in haar huidige merchandise aanbod. Hoeveel kost ze?
c) 101 euro

3) Vorig jaar toonde MaxxMoto de minidocu ‘Valentino Rossi: The Doctor.’ Uit hoeveel afleveringen bestond deze reeks?
b) 5

4) SCHIFTINGSVRAAG: Hoeveel emails met drie correcte antwoorden hebben we ontvangen voor 14 april 2017?
De Winnaar die de drie vragen juist wist te beantwoorden en het dichtst bij de schiftingsvraag zat heet Luc Wuytack. Hij benaderde met zijn raming van 20 correcte inzendingen het dichtst de realiteit. Onze inbox telde van de vele toegekomen mails slechts 18 correcte inzendingen. Volgende keer de zoektips iets ernstiger nemen jongens en meisjes!

 Sinds januari 2017 is het merendeel van de WIN-wedstrijden voorbehouden voor onze MaxxMembers. Klik hier voor een rechtstreekse link naar onze WIN!-pagina. Reden te meer om lid te worden van de familie, ontdek extra voordelen hier…