Termignoni uitlaat voor de Panigale V4

Termignoni was jarenlang een vaste waarde in de Ducati Performance Parts catalogus. Door de vaak hoge prijs, de soms ietwat mindere kwaliteit en vooral de stevige concurrentie van dat andere merk uit Slovenië (begint met A, eindigt op krapovič), raakten ze wat in de vergetelheid. Maar daar komt nu verandering in. Met een stevige roffel!

Het Italiaanse merk is helemaal terug! En wel met de Termignoni 4 Uscite. Voor wie ‘m nog niet doorhad: 4 Uscite slaat op de “4 uitgangen” van de Panigale V4. Het uitlaatsysteem geeft de V4 meteen ook een heel andere look met een hoog gemonteerde demper onder de kont; iets wat de die-hard Ducatisti wel zullen smaken. Want geeft toe, qua looks is die nieuwe Panigale toch niet zo heel erg verschillend van de 1199 en 1299.

De Termignoni 4 Uscite zal vanaf deze maand beschikbaar zijn. Een prijs kregen we nog niet mee, maar dat zal vermoedelijk wel richting de €4500 gaan. Wat het geluid betreft: dat gaat van een standaard ‘mwa’ naar een Termignoni ‘moehahaha’. Oordeel zelf!

 

 

 

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste motornieuws?
Download de MaxxMoto App, voor iPhone of Androïd.