Ducati breekt monsterrecord!

Ducati heeft een record verbroken. Nee, geen monsterverkoop van de Panigale V4. Hoewel, wie weet, nu met die Termignoni-uitlaat… De Ducati Monster bestaat dit jaar 25 jaar en dat is iets om te vieren, vonden ze bij Ducati. En waarom niet door een nieuw wereldrecord te vestigen?

Een kwart eeuw is iets om trots op te zijn. Ducati wilde de 25e verjaardag van de Monster dan ook met veel toeters en bellen vieren. En de beste manier om dat te doen, is door alle liefhebbers en kenners van deze iconische motor samen te brengen in de grootste Ducati Monster parade ooit. 517 Monsters kwamen opdagen, goed voor een nieuw wereldrecord.

De parade werd georganiseerd door Ducati West Europa als onderdeel van het Sunday Ride Classic motorfestival op het “Paul Ricard’ Circuit in Le Castellet, Frankrijk. Een ongelooflijk aantal Monsters van elk type, jaar en model uit heel Europa kwam opdagen, van de eerste Monster 900, gebouwd in 1993, tot de allernieuwste Monster 821, gemaakt in 2018. In totaal deden er dus maar liefst 517 Monsters mee aan de parade en daarmee werd het vorige record met 405 motoren van de Monster Owners Belgium Club uit 2008 verpulverd.

Geniet hier mee van de fotogallerij:

 

 

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste motornieuws?
Download de MaxxMoto App, voor iPhone of Androïd.