Spyvideo: Aprilia RS 660

De Aprilia RS 660 die op de EICMA vorig jaar nog als concept bike te bewonderen was, staat ondertussen weer een stapje dichter bij een productiemodel. Na de spypics, is er nu de spyvideo waarbij een glimp van de motor op te vangen is in de paddock van het circuit van Imola. Enkele beelden dus van de nieuwe Italiaanse supersport in actie.

Dat de RS 660 behoorlijk snel van concept naar productie zou gaan, hadden we eind vorig jaar al begrepen toen de spypics opdoken van een motor in vergevorderd teststadium. Nu zijn er ook bewegende beelden verschenen van de nieuwe supersport tijdens testen op circuit op Circuito de Imola. En dat betekent dat we nu ook een idee krijgen van hoe die nieuwe paralleltwin moet gaan klinken. Toegegeven, de video is maar een paar seconden lang en laat niet heel erg veel zien. Maar het geluid van dat nieuwe 660-blok klinkt toch al behoorlijk lekker. 

Proseguono i collaudi in pista della #RS660… prototipi sorpresi a girare ad Imola :)#apriliacup

Geplaatst door Aprilia Cup op Zaterdag 6 april 2019

Gelukkig hoeven we niet heel erg lang meer te wachten op de officiële voorstelling. Aprilia bevestigde ondertussen dat ze de RS 660 op de EICMA zullen presenteren en dat de motor in 2020 in productie zal gaan.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste motornieuws?
Download de MaxxMoto App, voor iPhone of Androïd.