ZX1002EKFA

Nieuwe kleuren voor de Kawasaki Ninja’s

De sportiefste modellen bij Kawasaki krijgen voor 2020 een nieuw jasje aangemeten. Wil je graag een ZX-6R of ZX-10R in de KRT-kleurstelling in lijn met de WorldSBK-machine van Jonathan Rea? Check dan de nieuwe 2020 modellen!

Ninja ZX-6R

Ook in 2020 blijft de ZX-6R een referentie onder de supersports. Zo is de Ninja ZX-6R uitgerust met hoogwaardige componenten zoals een Showa Big Piston voorvork, Monobloc remklauwen, Assist & Slipperclutch en de Kawasaki Quick Shifter (KQS).

Ook op straat is de ZX-6R perfect bruikbaar. Dat onderstrepen Kawasaki’s intelligente anti-blokkeringssysteem (KIBS), KTRC Traction Control en powermodes. Het supersport-uiterlijk doet het niet meteen vermoeden, maar ook de ergonomische rijpositie kreeg de nodige aandacht.

De Ninja ZX-6R is voor 2020 beschikbaar in 2 vernieuwde kleurstellingen; Metallic Spark Black en de vernieuwde KRT edition (Lime Green / Ebony).

Ninja ZX-10R

De Kawasaki Ninja ZX-10R, het sportieve zwaargewicht bij Kawasaki, is nog steeds een referentie onder de zware superbikes. Met de laatste update steeg het vermogen van het 1000cc motorblok naar 203pk met een betere verdeling van het vermogen over het gehele toerenbereik. Door het gebruik van componenten uit de racerij, zoals de klepbediening en de lichtgewicht krukas, klimt het blok sneller en hoger in toeren. In combinatie met de standaard Kawasaki Quick Shifter KQS (up en down) zorgt dit voor een stevige acceleratie.

Mocht dat nog niet voldoende zijn, dan zijn er racenokkenassen en een volledige Akrapovič uitlaatlijn beschikbaar. De hoogwaardige Showa Balance Free voorvork, de Brembo M50 monobloc remklauwen en een uitgebreide lijst aan elektronische hulpmiddelen waaronder het Kawasaki Cornering Management, maken het pakket compleet.

De 2020 versie van de Ninja ZX-10R is leverbaar in een geheel nieuwe KRT-kleurstelling (Lime Green / Ebony), volledig in lijn met WorldSBK machine van viervoudig wereldkampioen Jonathan Rea.

Ninja ZX-10R SE

De 2020 Ninja ZX-10R SE tilt de ZX-10R nog een trapje hoger, met hoogstaande KECS elektronische Showa vering. Dit intelligente semi-actieve systeem past zelf binnen 0,001 seconde de demping van de hoogwaardige Showa voorvork en achter schokdemper aan voor maximale controle en vertrouwen onder praktisch alle omstandigheden. De schitterend gesmede lichtgewicht Marchesini wielen en de Kawasaki Quick Shifter KQS (up en down) maken van de Ninja ZX-10R SE de ultieme superbike onder alle omstandigheden.

De Ninja ZX-10R SE is voor 2020 leverbaar in de unieke zelfherstellende Metallic Carbon Gray / Neutron Silver / Lime Green kleurstelling die kleine krasjes en slijtplekken zelf herstelt.

Voor zowel de ZX-6R, de ZX-10R als de ZX-10R SE zijn performance pakketten te verkrijgen met carbon Akrapovič uitlaat, kneepads en een seatcover in kleur.

Prijzen zijn nog niet bekend, maar je mag de nieuwe modellen wel vanaf december in de showroom bij je Kawasaki-dealer verwachten.
Kijk voor meer informatie en een dealer in uw regio op www.kawasaki.be.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste motornieuws?
Download de MaxxMoto App, voor iPhone of Androïd.