Spot de Triumph in superheldenfilm Birds of Prey

Triumph heeft de afgelopen decennia heel wat bijdragen geleverd aan het witte doek. Daar komt er met de nieuwste superheldenfilm Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) nog eentje bij.

Net zoals ik mijn oren spits als ik in de verte de roffel van een motorblok hoor en ik, als met een zesde zintuig, elke motorfiets opmerk vanuit een ooghoek, zo ga ik ook altijd wat rechter in mijn bioscoopzetel zitten als er ineens een motor over het scherm raast. Reden genoeg om vanaf 7 februari nog een keer naar de filmzaal te trekken voor Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn). Al was het maar om even extra te genieten van de Triumph Street Triple RS, het uitverkoren vervoermiddel van kruisboogexperte Huntress.

Voor deze superheldenfilm, werkte Triumph samen met Warner Bros. Pictures. Het Britse merk bouwt daarmee verder aan een lange traditie van iconische productplacements. Steve McQueen in The Great Escape is ongetwijfeld de meest iconische. Maar wist je dat ook Richard Gere in An Officer and a Gentleman, Brad Pitt in The Curious Case of Benjamin Button en Angelina Jolie in Salt op een Triumph over het scherm passeerden?

In deze nieuwste productie, gebaseerd op de stripreeks van DC Comics, rijdt Huntress, de mysterieuze kruisboogexperte, op een agressieve maar tegelijk stijlvolle zwarte Triumph Street Triple RS. De motor is dan ook een belangrijk onderdeel van haar badass-karakter.

Het verhaal: Batman is uit Gotham City verdwenen en Harley Quinn heeft de Joker gedumpt. Wanneer de jonge Cassandra Cain een diamant vindt die aan de misdaadbaas Black Mask toebehoort, besluiten Harley Quinn, Black Canary, Huntress en Renee Montoya samen te werken om haar te beschermen. Zo vormen ze de ultieme meidenburgerwacht.

De film bevat naar verluidt een aantal spannende actiescènes met explosieve motoracties en -stunts. Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) loopt vanaf 7 februari 2020 in de bioscopen.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste motornieuws?
Download de MaxxMoto App, voor 
iPhone of Androïd.