Shot with DxO ONE

Met Honda’s Adventure Roads 2019 en de Africa Twin naar het zuidelijk halfrond

Na een succesvolle eerste editie van Honda’s Adventure Roads in 2017, kondigt Honda nu de nieuwe editie aan. Deze ‘once-in-a-lifetime’ reis neemt je mee naar Zuid-Afrika en zal starten begin maart 2019.

Vorig jaar mochten 40 fans en journalisten van over de hele wereld met de populaire Honda Africa Twin op avontuur tijdens de Honda Adventure Roads. De 8-daagse reis van 3.500 km ging over fantastische en bochtige wegen langs de Noorse kustlijn, met adembenemende uitzichten van Oslo naar het meest Noordelijke punt van Europa: de Noordkaap.

Honda kondigt nu met trots de Adventure Roads 2019 (#HAR2019) aan. Opnieuw mogen 40 enthousiastelingen op de Honda Africa Twin (en de compleet nieuwe Africa Twin Adventure Sports) op een onvergetelijke road-trip. Honda wil zo laten zien wat ‘avontuur’ volgens het Honda woordenboek betekent. Deze keer neemt de Adventure Roads je mee naar het meest zuidelijke puntje van Afrika.

De reis begint in Durban, Zuid-Afrika, en deze tweede editie van de Honda Adventure Roads neemt de deelnemers daarna mee over een route van ruim 3.700km over de gehele breedte van het land. Via Lesotho gaat het naar het prachtige Kaapstad. Het wordt een onvergetelijke 12-daagse reis over diverse terreinen, door betoverende landschappen naar één van ’s werelds mooiste road-trip eindbestemmingen.

De Honda Adventure Roads 2019 editie biedt een compleet pakket voor 40 deelnemers verdeeld over Europa. Alle accommodaties, de begeleiding en zelfs het eventuele onderhoud aan de motor worden door Honda verzorgd. De deelnemers kunnen veilig en vol vertrouwen meerijden en hoeven zich geen zorgen te maken. Ze kunnen zelfs gebruik maken van de ervaring en tips van de bekende HRC Rally coureurs, zoals Joan Barreda, die als begeleider meerijdt.

Voor meer informatie, de exacte route, de deelnamevoorwaarden en om je alvast als geïnteresseerde te registreren, bezoek je het beste de compleet nieuwe website www.hondaadventureroads.com

 

 

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste motornieuws?
Download de MaxxMoto App, voor iPhone of Androïd.