Honda CB Day en NSC Week 2018

Eerder dit jaar organiseerde Honda al de Adventure Week waarbij alle topmodellen uit het Adventure segment in de kijker stonden. Deze week is het de beurt aan de nieuwe CB’s uit Neo Sport Café familie.

NSC Week

Tijdens deze campagneweek staan alle motoren uit het Honda Naked segment centraal, met de focus op de nieuwe CB familie. De CB-range heeft een rijke historie met een aantal iconen zoals de allereerste Honda CB92 uit 1959, de Black Bomber, de verschillende ‘Four’s, Bol D’or Editie of de Hornet. In 2018 werd de CB familie van Honda verder uitgebreid en compleet vernieuwd onder de Neo Sports Cafe filosofie, met een nieuwe CB125R, CB300R en CB1000R.

Van 11 tot en met 17 juni staan alle demo motoren bij de dealers klaar om een proefrit te maken. Tijdens deze Neo Sport Café week zijn er daarnaast aantrekkelijke promoties op de hele CB line-up en je kan bovendien je een ‘entreesticker’ afhalen om gratis de Honda CB Day te bezoeken. Kijk hier voor een dealer in de buurt en plan snel een afspraak.

CB Day

Op zaterdag 7 juli organiseert Honda Benelux de allereerste editie van de CB Day: een dag gratis motorplezier. Place to be is het Zaha Hadidplein in Antwerpen waar op op 7 juli van 10 tot 18 uur terecht kan voor heel wat leuke activiteiten. Zo kan je een rondrit maken door de Haven van Antwerpen en de WSBK Race in Misano op groot scherm meevolgen. Verder is er een tentoonstelling van de CB tijdlijn met daarbij zoveel mogelijk iconische modellen. Voor de gezellige sfeer zorgen tal van artiesten, foodtrucks, een barbershop en photobooth.

Kijk snel op de speciale actiewebsite voor meer informatie.
Heb jij zelf ook een mooie CB-icoon in de garage staan en wil je hem graag tentoonstellen, neem dan gerust contact op.

 

 

 

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste motornieuws?
Download de MaxxMoto App, voor iPhone of Androïd.