Gelekt: Spypics Kawasaki Z H2!

Kawasaki is al een tijdje aan het teasen met een Z H2 supercharged nakedbike die op 23 oktober gaat verschijnen. Enkele aandachtige MaxxMoto lezers ontdekten echter al spypics!

Toegegeven, de foto’s bieden nog geen echt zicht op het uiterlijk van de motor aangezien hij nog ingekrat is. We kunnen dus enkel vermoeden dat ze genomen zijn door een Kawasaki medewerker.

Het logo is een combinatie van de Z met het H2 logo, de LED-pinkers zagen we al op andere modellen en de uitlaat lijkt anders dan de dikke pijpen van de H2.
Een gelijkaardige rem- en koppelingssetup als op de H2, maar dan met een sugomi-snoetje.
Het trellisframe van de H2 wordt aangepast en krijgt hier een bordeaux kleurtje. Hoogstwaarschijnlijk is dit niet de presentatiekleur aangezien Kawasaki steeds voor de merkkleur kiest.
Het dashboard lijkt op het eerste gezicht erg klein, maar met een kleuren-TFT kan je alle kanten op. Verder zien we veel gelijkenissen met de Z1000 en H2.


Wat we voorlopig wel zien op de foto’s is de ietwat atypische zwart/bordeaux kleurstelling, terwijl het presentatiemodel ongetwijfeld meer groene tinten krijgt. Daarnaast zien we dat de stuurbediening rechtstreeks overgenomen wordt van de H2 en H2SX. Op de belangrijkste vragen is voorlopig nog geen antwoord (Gewicht? Grondspeling? Prijs? Vermogen?) maar we krijgen wel al een blik onder de sluier. Nu dus nog even afwachten tot 23 oktober voor de officiële onthulling.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste motornieuws?
Download de MaxxMoto App, voor iPhone of Androïd.