Ducati Streetfighter V4S ‘Supreme’ want gewoon is maar gewoon

De Ducati Streetfighter V4S krijgt een ‘Supreme’ behandeling. Dat wil vooral zeggen: hij krijgt een andere kleurstelling in samenwerking met kledij- en skatemerk Supreme die bekend zijn geworden door gelimiteerde collector’s items te maken van dagdagelijkse voorwerpen. Verwacht je dus aan een stevig prijskaartje.

De Ducati Streetfighter (testverslag hier) is met z’n 208 paardjes in een pikant Italiaans pakjes sowieso al een opvallende verschijning. Dankzij Ducati’s Unica programma kan je de motor helemaal naar jouw smaak afwerken, al houdt dat de Italianen niet tegen om nog wat special editions uit te brengen. Dit keer is het op initiatief van Ducati New York in samenwerking met skatemerk Supreme dat bekend staat voor redelijk excentrieke en over the top geprijsde ‘collab’s’ (duur woord voor samenwerkingen) met andere merken. Een premium merk als Ducati laat die kans niet aan zich ontsnappen, dat begrijp je zo.

Wat dit prijsbeestje moet kosten is nog niet bekend, al weten we wel dat er geen grote technische veranderingen aan de motor zijn. Als je het ons vraag is het toch een beetje een gemiste kans om de nieuwe Ducati Hypermotard 968 Mono in de verf te zetten bij het hippe jonge volkje…al blijft het uiteraard een pracht van een motor. Ohja, en om het plaatje helemaal af te maken, hoort er nog een Supreme Arai bij. Ka-ching!