De Ninja ZX-6R is terug!

Kawasaki onthulde zonet de nieuwe supersport Ninja ZX-6R. Eindelijk! Vernieuwd, verbeterd, maar dus vooral: terug een 636cc supersport in de rangen!

De Ninja ZX-6R kreeg voor 2019 een nieuw, aangescherpt design aangemeten met vele nieuwe features. Zo heeft de nieuwe Ninja ZX-6R een KQS Quick Shift systeem voor up-shifts. De motor kreeg ook een geheel nieuw dashboard met heel wat nieuwe functies, waaronder een zuinigheids-rij-indicator, brandstofmeter en een indicator die het resterende bereik weergeeft.

Verder is de motor itgerust met onder andere dubbele LED koplampen, monobloc calipers, een ‘slipperclutch’, 12V-power take off, KTRC traction control, Kawasaki’s intelligente anti-blokkeringssysteem (KIBS) en diverse ‘power modes’. Het chassis is uitgerust met de veelgeprezen Showa BFF voorvork en de motor kent een sportieve, maar ergonomische en fijne rijpositie. De ZX-6R biedt daarmee de perfecte balans tussen racen op het circuit en rijden op straat.

De Kawasaki Ninja ZX-6R 2019 zal beschikbaar zijn in twee kleurstellingen: het uiteraard obligate Lime Green en een Metallic Spark Black uitvoering.

Vanaf december zal de Kawasaki Ninja ZX-6R 2019 in de showroom van je Kawasaki dealer staan.

 

 

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste motornieuws?
Download de MaxxMoto App, voor iPhone of Androïd.