Circuit ervaring exclusief voor Honda motorrijders

Heb je een Honda motorfiets, wil je graag eens een rijvaardigheidstraining volgen, en droom je er van om eens een rondje te rijden op het TT Circuit in Assen? Lees dan zeker verder!

Honda Benelux organiseert in samenwerking met de Circuit Rijvaardigheid Trainingen (CRT) Assen opnieuw rijvaardigheidstrainingen op en rond het TT Circuit in Assen. Of je nu met een Fireblade, Africa Twin of zelfs de Gold Wing rijdt… alle Honda Motorrijders zijn welkom.

De training bestaat uit een volledig dagprogramma, waarbij zowel de theorie als de praktijk aan bod komen. Ervaren CRT instructeurs staan de gehele dag ter beschikking. Ze begeleiden je op het circuit, geven advies en beantwoorden al je vragen. Daarbij zal je afwisselend rijden op het TT Junior Track en het volledige TT Circuit. Een bijzondere kans dus om zelf eens op het beroemde TT Circuit in Assen te rijden.

Het TT Circuit in Assen is een racecircuit waar wedstrijden op het hoogste niveau gereden worden. De rijvaardigheidstrainingen zijn echter niet bedoeld als competitie of circuitdag. Het is een complete training waarbij je alle mogelijkheden van jezelf als motorrijder, maar ook van je motorfiets in een veilige omgeving kan ontdekken. En dat op een wel heel unieke locatie.

Het aantal plaatsen is beperkt, dus snel inschrijven is de boodschap! Je kan je online aanmelden voor vrijdag 26 april 2019 of vrijdag 12 juli 2019. Het inschrijfgeld bedraagt € 160,- inclusief lunchbuffet in het paddock restaurant en mooie foto’s als herinnering.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste motornieuws?
Download de MaxxMoto App, voor iPhone of Androïd.