Bezoek MaxxMoto op het Salon en win een motor!

Vorig jaar dwaalden we nog als vagebonden door de Heizelpaleizen, dit jaar hebben we een eigen stand. Bekijk onze stek in de Patio, knus tussen Piaggio en Kawasaki in, gerust als een kleine versie van onze fysieke MaxxStore in Mechelen. Hieronder vijf redenen waarom je zeker moet langskomen.

Tekst: Renaud Amand
Foto’s: Jonathan Godin, MaxxMoto Archief

1. Download de MaxxMoto-App!

Met gepaste trots lanceren we op het salon van Brussel onze nagelnieuwe, übercoole App. Gratis te downloaden voor Apple en Android met geïntegreerde aankondiging (notifications) wanneer we iets nieuws hebben gepost, zodat ook jij gegarandeerd alles eerst weet. Kan je ons laten zien dat je de App op je Smartphone of Ipad hebt, dan krijg je een kleine attentie. Nog niet aan toegekomen? Geen probleem, we begeleiden je ter plaatse en vermijden zo dat je met lege handen naar huis moet.

 2. Win een motorfiets!

Hoewel bescheiden in afmetingen hebben we toch maar liefst vier motoren op onze stand. Eerste blikvanger is de Orcal Astor 125 uit de MaxxWIN!-sectie die letterlijk bovenop de toog staat te wachten op een gelukkige winnaar. Enige voorwaarde om kans te hebben is dat je MaxxMember bent of wordt. Wie ter plaatse zijn MaxxMembership afsluit krijgt een praktische Michelin rugzak cadeau, iedereen die iets van onze MaxxWear collectie draagt wordt getrakteerd op een gratis drankje. Heerlijke Pelican Rouge koffie, maar er staat ook een koelkast die leeg moet.

Weggekaapt uit de etalage van onze MaxxStore is de Triumph Thruxton R Carbon Edition. Deze pornografische verschijning is uitgerust met prachtig carbon kuipwerk dat exclusief bij TC Moto verkrijgbaar is. Kwijlbestendig, dus laat je gerust gaan…

“Word MaxxMember en ontvang een Michelin rugzak. Draag je MaxxWear en we trakteren je op een gratis drankje.”

Achteraan staat de Triumph Project Spitfire, die net als de Carbon Thruxton gebouwd werd door onze eerste MaxxStore partner TC Moto uit Zaventem. Deze stoere scrambler behaalde een eervolle tweede plek in de ‘Project Street Twin’-wedstrijd die Triumph Benelux organiseerde en waarbij de dealers het tegen elkaar opnamen. De winnende motor van Triumph Wevelgem kan je dan weer bewonderen op de Triumph stand in het aangrenzende paleis.

Tenslotte hebben we ook nog een elektrisch aangedreven KTM in twelve ‘o clock wheelie tegen de muur geplakt. Gewoon, omdat het kan.

 3. Meet The Guys!

Het salon is het ideale moment om een klapke te doen met the Guys. Onze CEO Guy woont van 14 tot 22 januari quasi op de stand en aan zijn zijde vind je afhankelijk van dag en tijdstip onze Ad Guy, Creative Guy en/of Old Guy. Onze Cartoon Guy is op zaterdag 21/01 aanwezig om jou persoonlijk exemplaar van de Ragracers strip te signeren, maar daarmee is de kous nog lang niet af. CEO Girl (Miss Arno F. Jaspers) bedient je ook geregeld met de glimlach en op zondag 15/01 (na de middag) en zaterdag 21/01 (hele dag) hebben we ook nog euh… Leo Guy die indien gewenst je MaxxMoto Big Balls Cup personaliseert. Tenslotte is er ook nog de WoodWörkz Guy die je alles vertelt over dat prachtig meubilair uit olievaten op onze stand. Origineel, cool, uniek en verrassend betaalbaar. Mancave alert!

 4. The Pics

In ons gezellig zithoekje achteraan kan je niet alleen even uitblazen met zicht op de motoren, maar ook genieten van stijlvolle zwartwit reproducties van onze mooiste foto’s van het afgelopen jaar. Aarzel vooral niet om ons naar meer tekst en uitleg te vragen, want achter elk beeld schuilt een verhaal.

 5. The Stuff

Naast de sfeer, drank en gezelligheid van onze MaxxStore hebben we ook een selectie goodies meegebracht. Allereerst onze eigen merchandise met naast de nagelnieuwe Member shirts nog enkele zwarte T-shirts en hoodies. De kinder T-shirts zijn afgeprijsd van 25 naar 19 euro en verder vind je er nog de Hermanus sweater, Big Balls Cups (de laatste!), Ragracers strip, Fly Low patches en een mooi aanbod caps, pins en stickers. Zolang de voorraad het toestaat kan je nog steeds profiteren van de met kerst geïntroduceerde MaxxDeals. Praktische info over het salon? Gewoon op de afbeelding helemaal onderaan klikken. Tot snel!