Aprilia RS 660 productiemodel in 2020?

Op de EICMA vorig jaar in Milaan presenteerde Aprilia een gloednieuw RS660 concept met een nieuw parallel-twin blok: de perfecte basis voor een nieuwe middenklasse supersport. En dat is wat we volgens de geruchten nu mogen verwachten op de volgende EICMA.

De Aprilia RS 660 zou het eerste model worden van een nieuwe reeks die in 2020 op de markt moet komen. Althans dat is wat de collega’s van het Franse Moto-Station nu losgepeuterd hebben bij Aprilia. Het productiemodel zal naar verluid zijn debuut maken op de EICMA in november. De spypics eind vorig jaar toonden al aan dat ze bij Aprilia al in vergevorderd stadium van ontwikkeling zaten.

Ontwikkend op de RSV4-architectuur. Dan zou je verwachten dat de Aprilia RS 660 met impressionante cijfers en een hele rits electronische snufjes gaat uitpakken. Maar dat zou natuurlijk ook met het prijskaartje van een premium motorfiets komen. Zal dit een technologisch hoogstandje worden met bijhorende prijs of mogen we toch een middenklasser twin verwachten met een concurrerend prijskaartje?

De tijd zal het ons leren, maar de aanwijzingen die vanuit Noale komen, de thuisbasis van Aprilia, geven aan dat dit een motorfiets is die op de markt gezet zal worden met het prijskaartje in het achterhoofd. Alvast eentje om in de gaten te houden in november…

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste motornieuws?
Download de MaxxMoto App, voor iPhone of Androïd.