9 augustus: Honda Track Experience op Mettet

Honda Benelux verwelkomt alle Honda-eigenaars op het circuit in Mettet op vrijdag 9 augustus voor een exclusieve ‘Track Experience’. Alle Honda-rijders zijn welkom, of je nu een Fireblade, Africa Twin, Gold Wing, NSX of Civic Type R rijdt…

Op vrijdag 9 augustus 2019 organiseert Honda Benelux opnieuw een ‘Track Experience’: een circuit rijvaardigheidstraining, maar nu voor het eerst op Belgische bodem, én voor zowel motoren als auto’s. In samenwerking met EWS events en circuit Jules Tacheny in Mettet is een volledig dagprogramma op maat uitgewerkt.

Zowel de theorie als de praktijk komen aan bod. Daarbij wordt uiteraard ook rekening gehouden met je circuit- en rijervaring. En dat alles op een unieke locatie, waarbij deze keer de rondetijden niet van belang zijn. Het is een complete rijvaardigheidstraining, op een afgesloten circuit, waarbij je je grenzen als motorrijder/bestuurder, en die van je motor/auto verder ontdekt.

Honda Benelux stelt deze trackday voor het eerst open voor zowel motorrijders als sportieve autobestuurders. Dus of je nu een Fireblade, Africa Twin, Gold Wing, NSX of Civic Type R rijdt, alle Honda-rijders zijn welkom.

Aanmelden kan online via deze link. Een deelname kost € 130,-. Dat is wel inclusief een lunch en mooie foto’s als herinnering.

Wacht niet te lang! De plaatsen zijn beperkt.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste motornieuws?
Download de MaxxMoto App, voor iPhone of Androïd.