5 redenen waarom je Fly Low IV niet mag missen

Nu zondag 21 mei is het zo ver: Het Entrepot in Brugge wordt andermaal voor één dag omgetoverd tot het coolste MaxxEvent van het land. Er zijn er uiteraard véél meer, maar hieronder vind je onze vijf voornaamste redenen waarom je de vierde editie van de hoogdag voor de laagvliegers niet aan je voorbij mag laten gaan…

 1. De MaxxMoto & Hermanus-stands

Neen, we vinden onszelf zeker niet de belangrijkste reden, maar ons standje is wel het eerste dat je tegenkomt nog voor je binnen bent. We hosten net als vorig jaar de testritten van Ducati, Yamaha & Triumph (zie reden #2), maar daarnaast hebben we ook een verse collectie limited edition MaxxWear T-shirts en hoodies, de MaxxMoto ‘Full Throttle Cups’, gratis posters, MaxxClean motowash, Vans schoenen en motorgerelateerde casual kledij van Iron & Resin, Brixton en Dickies. Onze Cartoon Guy ‘tekent’ ook present met enkele kunstwerkjes en je kan ook even in stijl komen uitblazen in onze WoodWörkz zithoek. Eens binnen moet je zeker langsgaan op de stand van motorcycle lifestyle store Hermanus voor de coolest riding gear, accessoires, de event T-shirts en nog veel, veel meer.

Zoek zondag de zeven verschillen met onze salon stand. Rimpels tellen niet.

 2. De testritten

Wederom is Fly Low dé gelegenheid om de modern classics van Ducati, Triumph en Yamaha proef te rijden en te vergelijken. Gratis, begeleid door ons en langs de mooiste wegjes die de omgeving te bieden heeft. Want hoe leerrijk, to the point en informatief de MaxxTests ook zijn, uiteindelijk komt het er op aan welke band en feeling je zélf hebt met een machine. Een overzicht van ons testpark: Ducati Scrambler Sixty2, Scrambler Desert Sled en Scrambler Café Racer, Triumph Street Twin, Street Cup, T120, Thruxton 1200, Street Scrambler & Bonneville Bobber, Yamaha XSR700, XSR900, XV950 Racer & SCR950.

 3. Hapjes & drankjes

De burgers waren heerlijk vorig jaar, maar de wachttijden durfden op te lopen. Daarom hebben we deze keer dubbel zoveel food trucks voorzien. Hou je dus in op zaterdag, want op zondag kan je jezelf tegoed doen / een breuk eten aan de meatballs van Balls and Glory, frieten van Fresh-a-licious, heerlijke burgers van Urban Cook en pasta van ’t Jong Gerecht. Bier vloeit door de tapkraan en opnieuw verzorgt Le Départ de koffie. “Burps.”

 4. De motoren

Dé hoofdreden waar het allemaal om draait. Zonder speciale motoren geen Fly Low en dit jaar heeft organisator Andy Geeroms van Hermanus zichzelf wederom weten te overtreffen. Meer dan zeventig (70!) motoren zullen er te bezichtigen zijn. Wederom de fraaiste shed en pro builds maar ook opnieuw een hele zaal vol classics in originele staat. Teaserbeelden zeggen meer dan duizend woorden…

“Zonder speciale motoren geen Fly Low. Meer dan zeventig (70!) motoren zullen er dit jaar te bezichtigen zijn.”

 5. De sfeer

Fly Low is hét evenement dat als geen ander toont hoe cool en amicaal motorrijden als passie wel is. De ongedwongen sfeer, prachtige creaties, coole machines en een magische locatie. Je moet er gewoon bij zijn om het in je op te kunnen nemen, maar de video van vorig jaar komt nog het dichtst in de buurt. Tot zondag! PS: Wil je geen tijd verliezen door aan te schuiven en minder betalen? Haal dan je tickets in de MaxxStore, bij Hermanus of online.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste motornieuws?
Download de MaxxMoto App, voor iPhone of Androïd.