3 jaar fabrieksgarantie bij BMW

BMW Motorrad biedt vanaf 1 september 2018 op alle modellen standaard drie jaar fabrieksgarantie. Dit geldt voor alle nieuw in België of in het Groothertogdom Luxemburg geleverde BMW motorfietsen, met uitzondering van de BMW HP4 Race.

“BMW Motorrad is al tien jaar na elkaar marktleider in het +500 cc segment en dankzij de uitbreiding van de fabrieksgarantie kunnen onze klanten nóg meer op ons en de officiële BMW Motorrad-concessies rekenen”, aldus Marc De Groof, Algemeen Directeur BMW Motorrad Belux. “Deze verlenging past in de traditie van innovatie bij BMW Motorrad, zowel op het vlak van technologieën als diensten. Van de standaard ABS op het hele gamma tot BMW ConnectedRide: BMW Motorrad zet duidelijk in op veiligheid én rijplezier.”

De drie jaar fabrieksgarantie geldt wereldwijd en er is geen kilometerbeperking van toepassing. De tweedehands motorfietsen die gecommercialiseerd worden onder het BMW Motorrad Premium Selection-label, blijven genieten van de twee jaar garantie. Klanten kunnen bij hun officiële BMW Motorrad concessiehouder terecht voor alle praktische informatie.

 

 

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste motornieuws?
Download de MaxxMoto App, voor iPhone of Androïd.