dav

WIN! November 2017: WoodWörkz design stoel

Stoelen zijn niet bepaald iets waar we normaal gezien wild van worden, tenzij ze gemaakt worden door Wout Taffijn van Wood Wörkz. Wout maakt namelijk eigenhandig coole design stoelen en tafels op basis van gebruikte olievaten. Upcycling heet zoiets en geef toe dat het er cool uitziet. Wie in de MaxxStore langs komt kan ze gratis en voor niets uitproberen en dankzij deze WIN-pagina staat er eind november misschien eentje in jou garage/woonkamer/man cave.

Kenmerken: Gebaseerd op gebruikt olievat – ambachtelijk versneden, bekleed en afgewerkt – Op aanvraag op te smukken met kleur en logo’s naar keuze – verschillende bekledingsstoffen verkrijgbaar – Leverbaar in groot of klein formaat – Het te winnen exemplaar: met leder beklede stoel op basis van Mobil vat groot formaat – Grote stoelen vanaf 190 euro.

 Winkelwaarde: € 275,00

 Meer weten over de kenmerken en verschillende designs van de Wood Wörkz? Klik hier voor de link naar de Facebook pagina. Op Instagram vind je hem via @wood_workzz.

Deze wedstrijd is voorbehouden voor MaxxMembers. Klik hier om lid te worden van de MaxxMoto familie en ontvang eind november de vragen.