Win deze Duc (Ducatisti only)

Ducati beloont trouwe Ducatisti met een wedstrijd. De hoofdprijs? De nieuwe unieke Hypermotard 950 die werd voorgesteld op het concours d’élégance Villa D’Este. Het enige wat je hoeft te doen is wat info over jouw Ducati’s ingeven op de website van de fabrikant (link hieronder).

De wedstrijd zal ook 3 Ducati MotoGP Experience Jerez 2020 weggeven, een beleving voor twee personen tijdens het weekend van de GP van Jerez de la Frontera (Spanje), die naast accommodatie ook toegang biedt tot de meest exclusieve zones van het circuit en een ontmoeting met de Ducati Team MotoGP rijders. Andere prijzen zijn 15 1:8 schaalmodellen van het Hypermotard 950 Concept en 10 Redline B2-rugzakken van Ogio, exclusief voor Ducati.

Om mee te doen aan de definitieve loting moet u naar de Borgo Panigale motorfabrikant’s website gaan en het registratiedocument van elke Ducati motor die u momenteel bezit invullen: hoe meer Ducati’s u bezit, hoe meer kans u hebt om te winnen!

U kunt deelnemen aan de wedstrijd tot 16 december 12.00 uur.  Meer informatie over hoe u zich kunt inschrijven is beschikbaar op de speciale sectie op de officiële Ducati website.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste motornieuws?
Download de MaxxMoto App, voor iPhone of Androïd.