Yamaha Experience Day 3 Mei

Persbericht:

Adrenaline, snelheid en avontuur voor Yamaha-rijders en -fansNog 7 nachten slapen en dan is het zover…Yamaha organiseert ook in 2024 weer de Yamaha Experience Days. Dit jaar op 3 mei op en nabij het Circuit Jules Tacheny in Mettet. Welke wereld kies jij? Je kiest een wereld waaraan je wilt deelnemen, meldt je aan voor een tijdslot en komt genieten van jouw favoriete Yamaha.
 ROAD 🏍️ Ben je geïnteresseerd in touring en straatmotoren, dan kies je ROAD. Je meldt je daarmee aan voor de Yamaha Demo Ride tour. Tijdens de Yamaha Experience Days staat de indrukwekkende Yamaha Demo Ride truck vol met nieuwe en bestaande modellen, die jij tijdens een 45 minuten durende proefrit in de omgeving van het circuit helemaal gratis kunt ervaren.Aanmelden CIRCUIT 🏁 Ben je meer een racer, dan kies je CIRCUIT. Daarmee kies je voor een Yamaha Track Day in samenwerking met de Mertens Riding School op je eigen Yamaha. Of je nu een ervaren rijder bent of gewoon een keer de sensatie van het circuit wilt ervaren, de Track Day ervaring biedt jou de ultieme kans om op een veilige manier en onder professionele begeleiding met jouw Yamaha het circuit op te gaan.Aanmelden
En er is meer…Voor wie geboren is voor het avontuur is de Yamaha Ténéré Tour de juiste keuze. Een combinatie tussen off en onroad rijden op de modellen reeks van de avontuurlijke Yamaha Ténéré 700. Of wil je de kick van eBikes ervaren? Dan kies je de eBike Experience. Rond het circuit is een opwindende route uitgezet, over verschillende ondergronden en met verschillende rijomstandigheden. Zo ontdek je de vrijheid van grenzeloos elektrisch fietsplezier. Inschrijvingen worden ter plaatse gedaan.  Ook aan de kleintjes is gedacht Op een afgebakend circuit, begeleid door experts van Fedemot, krijgen kinderen nu de kans om de wereld op tweewielen te ontdekken. Inschrijven is mogelijk ter plaatse, en helmen en handschoenen worden verstrekt. Vergeet echter niet die dag lange mouwen en een lange broek te dragen.Vol is vol, dus wacht niet te lang De vorige edities van de Yamaha Experience Days waren doorslaande successen en ook dit jaar worden er veel bezoekers en deelnemers verwacht. Wacht dus niet met het boeken van jouw tijdslot, want vol is echt vol.Zien we jou daar ? 

Bekijk het volledige Experience days programma »