Voor de snelle beslissers: bestel nu je exclusieve YZF-R1M

Op zoek naar de ultieme racemotor? Dan is dit je kans! Yamaha opende zonet het online bestelsysteem voor de limited edition YZF-R1M. Je kan vanaf nu deze ultieme supersportmotor van Yamaha bestellen. Je moet er wel snel bij zijn, en een grote portemonnee hebben.

De YZF-R1M is voor gewone stervelingen zowat het het hoogst bereikbare alternatief voor een MotoGP-machine. De motor is geïnspireerd op de YZR-M1 MotoGP-motorfiets en is uitgerust met een zeer geavanceerde CCU (Communication Control Unit) en Öhlins Electronic Racing Suspension (ERS). De 2020 YZF-R1M-versie is enkel beschikbaar in de kleur Silver Blu Carbon. Het volledige overzicht van alle specificaties vind je op de Yamaha website.

De 2020 YZF-R1M limited edition is vanaf nu te bestellen via het online bestelsysteem van Yamaha. Ze hanteren daarbij het ‘first come, first serve’-principe. Snel zijn is dus de boodschap. Yamaha Motor Europe beveelt dan ook aan dat alle geïnteresseerde piloten en teams die zeker willen zijn van de nieuwe YZF-R1M, hun reservering best zo snel mogelijk bevestigen.

Zo’n exclusieve motor komt natuurlijk ook met wat leuke extra’s. Als nieuwe YZF-R1M-eigenaar mag je deelnemen aan een van de exclusieve Yamaha Racing Experience (YRE) evenementen Volgend voorjaar heb je de keuze tussen Mugello en Le Mans. In het gezelschap van officiële Yamaha-rijders kan je het potentieel van de YZF-R1M gaan verkennen op circuit. Naast deelname aan rijsessies zijn er ook een reeks workshops die de geavanceerde elektronische besturingstechnologie van de motorfiets toelichten. Door de machine-instellingen beter te begrijpen, kan je optimaal profiteren van de motor- en rijcapaciteiten van de YZF-R1M en je echte potentieel op het circuit ontdekken.

Meld je nu aan bij Yamaha en reserveer jouw exemplaar van deze exclusieve Yamaha YZF-R1M.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste motornieuws?
Download de MaxxMoto App, voor iPhone of Androïd.