MAXXWEAR: De nieuwe collectie nu online verkrijgbaar!

Draag MaxxWear, steun MaxxMoto!

MaxxMoto levert kwaliteitsjournalistiek gratis en voor niets. Dat doen we met plezier, maar uiteraard kunnen ook wij wat financiële steun gebruiken.
Steun ons door jezelf (of iemand anders) een T-shirt of een Hoodie uit de kersverse MaxxWear 2017 collectie cadeau te doen. Voor onze trouwe MaxxMembers hebben we een speciale vriendenprijs, kom je de MaxxWear ophalen in de shop krijg je een gratis drankje aangeboden.

Foto’s: Kevin Baert

 

Prijs T-Shirt: € 29,00 (MaxxMembers: € 24,00)
Beschikbare maten: S – XL
Verzendingskosten: GRATIS in België (toeslag voor verzending naar het buitenland)
Bestel Hier!

 

Prijs Hoodie: € 49,00 (MaxxMembers: € 44,00)
Beschikbare maten: S – XL
Verzendingskosten: GRATIS in België (toeslag voor verzending naar het buitenland)
Bestel Hier!

HOE BESTELLEN?
Simpel: klik hierboven en stuur een email naar onze Creative GUY (Renaud@maxxmoto.be). Vermeld duidelijk het aantal dat je wil, de maat en het verzendadres. Vervolgens krijg je een betalingsuitnodiging en eens de steunbijdrage op onze rekening verschijnt, maken wij uw MaxxWear verzending klaar.

OPGELET:
MaxxWear kan hevige reacties opwekken bij motorfanaten van het andere geslacht. MaxxMoto kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor elke vorm van adoratie, flirten of stalking, zelfs niet indien dit aantoonbaar een rechtstreeks gevolg is van het dragen van MaxxWear producten. Zeg niet dat we u niet hadden verwittigd. Voor was- en strijkinstructies verwijzen we u graag door naar uw mama.

ZELF VOELEN, PASSEN EN TERWIJL BIJ EEN GRATIS DRANKJE EEN PRAATJE SLAAN MET ONZE CREATIVE GUY OF ADD GUY: KOM DAN LANGS IN DE MAXXSTORE!