De nieuwe MaxxWear is er!

Met trots stellen we de nieuwe collectie MaxxWear voor. Geproduceerd op een gelimiteerde oplage van dertig stuks en voorlopig enkel beschikbaar in de MaxxStore en nu zondag 21 mei op Fly Low in Brugge.

Wil je zeker zijn dat je een van onze ‘Full Throttle’ T-shirts of MaxxHoodies kan bemachtigen, dan moet je uit je kot komen. Rep je naar de MaxxStore in Mechelen en je maakt kans op 2 gratis tickets voor Fly Low (check onze Facebook pagina!) of kom zondag naar Brugge en bezoek ons op de MaxxMoto stand gepositioneerd vlak voor de inkom. Doe je hem daar meteen aan, dan trakteren we je op een gratis drankje!

De ‘Full Throttle’ T-shirt heb je voor 29 euro, de hoodie van topkwaliteit hangt voor 49 euro om je torso. Ben je MaxxMember, dan geniet je zoals steeds van 10% korting! Iedereen die zondag op Fly Low in MaxxWear verschijnt, krijgt op de MaxxMoto stand een gratis drankbonnetje. Wij toffe peren? Neen, jullie!

 “Communiefeest of andere sociale verplichtingen waar je niet onderuit kan? Geen paniek, volgende week kan je de resterende items ook online kopen via de MaxxStore sectie.”

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste motornieuws?
Download de MaxxMoto App, voor iPhone of Androïd.