Salon 2017: MaxxThanks!

Sinds enkele uurtjes geleden is onze tijdelijke MaxxStore in de Patio opnieuw een kale betonstructuur. De laatste paletten en de bestickerde koelkast van onze zelfgebouwde stand werden opgeladen. Het einde van onze eerste aanwezigheid op ‘het salon’, een onvergetelijke ervaring, vooral dankzij u, MaxxMembers en sympathisanten.

Tekst: Renaud Amand
Foto’s: Jonathan Godin

Onze gratis App nog niet gedownload? Ga naar de App- of Google Play store, zoek op Maxxmoto en klaar!

Bedankt allemaal. Om langs te komen en een praatje te slaan. Om onze nagelnieuwe App te downloaden (gratis te vinden in de App Store of Google Play Store). Bedankt voor de lovende woorden, de grapjes, de heroïsche verhalen en opbouwende kritiek.

Onze T-shirt kast was veel sneller leeg dan verwacht. Maar geen nood, een nieuwe karrenvracht werd besteld!

Bedankt ook om massaal MaxxMember te worden en onze excuses dat we niet iedereen meteen het exclusieve T-shirt konden meegeven. We hadden jullie steun voor ons digitale motormedium schromelijk onderschat, maar we bestellen deze week nog een nieuwe karrenvracht aan T-shirts. Zoals beloofd worden die netjes opgestuurd, maar we we mailen nog even wanneer ze zijn aangekomen en op de post gaan. Alle MaxxMembers, of ze hun T-shirt reeds ontvangen hebben of niet, krijgen eind deze maand de vragen toegestuurd waarmee ze kans maken om de Orcal Astor 125 te winnen.

Bedankt om massaal MaxxMember te worden en onze excuses dat we niet iedereen meteen het exclusieve T-shirt konden meegeven.

‘The Last Cup Standing’, by Jonathan Godin.

Voor wie zijn zinnen had gezet op de exclusieve Big Balls CUP, is het intussen helaas te laat. Ze zijn allemaal uitverkocht, zelfs het exemplaar waaruit onze Ad Guy dagelijks haar cup of tea dronk, werd verpatst. We bestellen er geen bij, maar binnenkort komt er wel een nieuw kopje met een ander ontwerp. Dankzij de App kom je het automatisch te weten. Nog een finaal dankwoordje voor de kopers van een deel van onze door de Cartoon Guy verfraaide toog én ons MaxxMoto bijzettafeltje by WoodWörkz. Het scheelde ons een extra over-en-weertje tijdens de afbraak!

Salon gemist? Kom aanstaand weekend naar de MaxxStore in Mechelen. Het zijn super sales en we houden een afscheidsfeestje voor onze eerste partner TC Moto!