Bezoek MaxxMoto op de Brussels Motorshow!

Vandaag opent het Salon van Brussel zijn deuren en MaxxMoto is weer van de partij!

Het Salon is traditioneel de jaaropener voor de hele motorsector. Als klein, eigenzinnig radertje in do grote rad, kon MaxxMoto natuurlijk niet ontbreken. Wie wil, is welkom voor een kop koffie in paleis 8, vlakbij de doorgang naar paleis 3.

Wordt MaxxMember!

Je kan op onze stand terecht om je kneedowns te oefenen, een wheelietje te trekken met de motor van het Suzuki stuntteam Bleuk. Uiteraard kan je ook je jaarlijks MaxxMember-lidmaatschap aanvragen of verlengen, en daarvoor hebben we enkele leuke extra’s in petto! Voor amper 25 euro wordt je al MaxxMember, en daarvoor krijg je één van onze MaxxMoto T-shirts, een (lekker warme!) Michelin neckbuff, de nodige stickers, iets te drinken en nog meer!

Zo maken MaxxMembers kans op 10 Trackdays bij de Mertens Racing School, wheelie-lessen van het Suzuki stuntteam of 10 rijopleidingen van het VSV. Liefhebbers van KTM kunnen zich bij ons dan weer registreren om deel te nemen aan de #WIN790DUKE wedstrijd waarbij je kans maakt op een volledige KTM outfit, een travelbag of rugzak!

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste motornieuws?
Download de MaxxMoto App, voor iPhone of Androïd.