Rossi was opmerkelijk trager op de tweede motor.

Ongeval Rossi: Blessures minder erg dan gedacht

Vannacht kregen we het bericht binnen dat Valentino Rossi een lelijke val had gemaakt tijdens een motorcross training. Er was zeer weinig info beschikbaar, al lijkt het er nu op dat zijn verwondingen beter meevallen dan aanvankelijk gedacht.

Valentino Rossi maakte een val op de crossbaan van Cavallara, maar reed gewoon door. Hij kon zijn spullen nog inpakken en naar huis rijden, waar hij uiteindelijk toch doorkreeg dat er iets niet goed zat. De pijn bleef duren, waarop hij besloot om naar het ziekenhuis in Rimini te gaan. Hier werden foto’s genomen van de borst en buik, al kwamen er geen breuken aan het licht – hoewel er eerst van uitgegaan werd dat hij een gebroken rib had.

 

De dokters besloten om Rossi toch een nacht ter observatie in het ziekenhuis te houden en later op de dag zou er nog een update moeten volgen omtrent zijn toestand. De deelname van de Movistar Yamaha coureur aan de GP van Mugello is nog niet 100% zeker, maar we gaan ervan uit dat hij komend weekend gewoon zal rijden.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste motornieuws?
Download de MaxxMoto App, voor iPhone of Androïd.