Nieuw zijspan: Mash B-Side 500

Bij Mash zijn ze niet vies van een nieuw project, dit keer gaat het om een 500cc zijspan. De Mash B-Side is goed voor een relaxte 54pk, waarmee je dus niet de stenen uit de grond trekt maar eerder leuke cruisetochtjes doet…met z’n twee. De B-side heeft een vanafprijskaartje van 12.499 euro en dat lijkt ons een faire prijs om altijd en overal in het middelpunt van de aandacht te staan. Elefantentreffen volgend jaar?

PERSBERICHT
Mash introduceert de nieuwste zijspan voor de avontuurlijke rijders. De Mash B-Side 500 heeft met zijn retro looks en scherpe prijs al hoge ogen gegooid tijdens Motorbeurs Utrecht. Bovendien is de techniek helemaal van deze tijd onder andere dankzij de krachtige vloeistof gekoelde tweecilinder.

De gloednieuwe Mash B-Side 500 wordt aangedreven door een 54 pk tweecilinder motor en beschikt over een comfortabele actieradius dankzij een royale 18-liter benzinetank.

Deze motorfiets is ontworpen om zowel het platteland te verkennen, als om lange reizen te maken. Of je nu alleen reist of met gezelschap, er is voldoende ruimte voor de bestuurder en twee passagiers.

Deze langverwachte motorcombinatie van Mash biedt niet alleen meer vermogen dan de voorgangers, maar behoudt ook het aantrekkelijke uiterlijk waar het merk bekend om staat. Robuust en toch stijlvol, de zijspan van de Mash B-Side 500 biedt alles wat zijspanliefhebbers maar kunnen wensen, en dat alles voor een onverslaanbare prijs.

De B-Side 500 is medio april 2024 beschikbaar bij de Mash dealers voor de Belgische consumentenadviesprijs van 12.499 € en wordt naast de Mash Black Side toegevoegd aan het leveringsprogramma.

TECHNISCHE GEGEVENS

Motor

Motortype: Vloeistof gekoelde In-line tweecilinder, 4-takt, 8 kleppen

Cilinderinhoud: 494 cc

Startsysteem: Elektrisch

Koeling: Vloeistof

Maximaal vermogen: 54 pk / 8500 tpm

Transmissie: 5 versnellingen + achteruit

Eindoverbrenging: Ketting

Chassis

Voorvering: vorken met veerschokdempers

Remmen: gecombineerd achterwiel/bak

Voorremmen: hydraulische schijf, 280 mm CBS

Achterrem: hydraulische schijf, 260 mm CBS

Zijspanrem: hydraulische schijf, 220 mm CBS

Voorband: 4.60-18

Achterband: 5.10-18

Zijspanband: 4.60-18

Afmetingen / Capaciteiten

L × B × H (mm): 2290×1640×1170

Zithoogte (mm): 800

Max. toegestaan gewicht (kg): 225

Laadvermogen: 3 personen

Droog gewicht (kg): 345

Inhoud brandstoftank (L): 18

Garantie

3 jaar garantie op onderdelen en arbeid, onbeperkt aantal kilometers