Iedereen in de startblokken voor het endurance seizoen

Op zondag 22 september staat de 2024 editie van de 6 Heures Moto op het programma! Deze wedstrijd is organisator DG Sport erg dierbaar en ook de teams zijn duidelijk grote fan van deze all-in dagformule. Een maandje nadat de inschrijvingen open gingen, zijn meer dan de helft van de plaatsen al ingenomen. Je mag er dus zeker van zijn dat het dit jaar opnieuw vuurwerk zal geven.

“De 6 Heures Moto is een afspraak voor alle amateurploegen, in de meest brede zin van het woord,” aldus organisator Florian Jupsin in naam van DG Sport.  “Om zo’n race te rijden op Spa-Francorchamps… dat blijft een enorm privilege waarvan heel veel rijders en organisaties graag profiteren. Daarbij komt nog eens dat we teams van over heel Europa mogen verwelkomen, wat genoeg vertelt over zowel de populariteit als de kwaliteit van dit event.”

Net als bij voorgaande edities zijn de teams verdeeld in de categorieën 1000 PRO, 1000 AM, 600 PRO en 600 AM, naast de Trophy, waarbij de verschillende rijders van een team één enkele motorfiets gebruiken. Ook zij zijn verdeeld tussen PRO en AM.Voor degenen die nog niet ingeschreven zijn: ga nu naar de officiële website www.6heuresmoto.com om uw inschrijving te regelen. Want aan dit tempo zal er waarschijnlijk niet voor iedereen plek zijn…See you in Spa!

 Inschrijving