MV Agusta Superveloce, nu ook in het zwart

MV Agusta presenteert een nieuwe kleurstelling voor de Superveloce 800. Na de gelimiteerde Serie Oro en de gewone Ago Red/ Ago Silver kleurstelling, komt er ook een matzwarte variant met gouden afwerking.

Na feedback van de klanten voegt MV Metallic Carbon Black en Dark Metallic Matt Grey toe aan het kleurenpalet. De donkere variant wordt nog steeds afgewerkt met een gouden frame en gouden wielen als referentie aan de racemotoren van weleer.

De rood/grijze kleurstelling houdt nog steeds een link met de Grand Prix successen van Giacomo Agostini, maar na een rondvraag bij het MV-cliënteel wilden de ontwerpers dus eens iets anders uitproberen. “We accentueren het neo-retro thema en het golvende lijnenspel met de subtielere, donkere kleuren. En dat terwijl de modellen perfect aansluiten bij de waarden van ons merk”, aldus Adrian Morton, hoofd van de designafdeling bij MV Agusta.

Zoals gebruikelijk betaal je voor al dat Italiaanse moois wel een flinke duit, 19.990 euro om precies te zijn. In Nederland komt daar nog eens 3.400 euro bij.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste motornieuws?
Download de MaxxMoto App, voor iPhone of Androïd