Ride 4 krijgt releasedatum

Goed nieuws voor fanatieke motor-gamers. Game ontwikkelaar Milestone, bekend van onder andere de MotoGP spellen, voegt een vierde in lijn toe aan hun serie “Ride”. 

Waar we de eerste games al eens konden betrappen op schoonheidsfoutjes, deed Ride 3 er een schep realisme en speelplezier bovenop. Met Ride 4 wordt er volgens de ontwikkelaars vooral gefocust op visuele pracht en praal, maar er worden ook 30 motorgeluiden toegevoegd en andere opnieuw opgenomen om de ervaring en levensechtheid te vergroten.

De carrière-modus krijgt een volledig verhaal en ook de artificiële intelligentie zal sneller, slimmer en realistischer zal omgaan met je personage in een verhitte race. Jouw personage is aan te passen met officiële kledingstukken en helmen van merken als Alpinestars, Spidi, Shoei, Arai, …

Verder zien we 175 erg gedetailleerde modellen de revue passeren, met een mogelijke uitbreiding van dat aantal achteraf door middel van een “season pass”. Verder zijn er 30 circuits waaronder een heel aantal nieuwkomers voor de Ride franchise. Elke baan wordt aangemaakt met data van drone-beelden en CAD scans zodat je elke oneffenheid perfect ziet in 4K.

Ride 4 komt uit op 8 oktober 2020 voor Playstation 4, Xbox en pc. Over “next-gen” consoles is nog geen nieuws bekend. 

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste motornieuws?
Download de MaxxMoto App, voor 
iPhone of Androïd.