Motors Thomas G.: 2DE MAXXWEAR VERDEELPUNT

Na de introductie van de MaxxWear bij Hermanus in Brugge, kan je nu ook in de regio Antwerpen bij een coole motorzaak terecht om onze huiskledij even aan te trekken. Motors Thomas G. in Stabroek is daarbij niet geheel toevallig ook de dagelijkse werkplek van onze Cartoon Guy.

DSCF0293

Motors Thomas G. is een officiële Kawasaki en Triumph dealer, waarbij afgelopen zaterdag 27 februari de nieuwe Triumph Speed Triple feestelijk werd onthuld. De nieuwe S stond er broederlijk naast een originele T509 in zeldzaam frisse staat, MaxxMoto deed er niet alleen zijn bijdrage aan de plas kwijl rondom deze Britse nudisten, maar was er ook aanwezig om de merchandise te introduceren. Vooral de kids T-shirts vielen in de smaak, waarbij het feit dat de man die ze getekend heeft achter de toog staat uiteraard voor extra overredingskracht zorgt. Verder was onze Creative Guy vooral te spreken over de heerlijke stukjes cake en het glaasje cava achteraf, al heeft de rest van het team wel zijn bedenkingen of al dat lekkers niet eerder voor de klanten was bestemd.

De man achter de toog die luistert naar "Phillipe" heeft de Kids T's ontworpen.
De man achter de toog die luistert naar “Phillipe” heeft de Kids T’s ontworpen.

Anyway, binnen enkele weken is de nieuwe Speed Triple ook beschikbaar voor een testrit bij MTG, de hele MaxxWear-collectie is er nu reeds uit stock leverbaar. Adres: Ettenhoven 118, 2940 Stabroek, voor openingsuren en meer info klik je hier.

Verwante verhalen:

-Hermanus verdeelt MaxxWear
-MaxxWear Kids
-Steun MaxxMoto, draag MaxxWear

DSCF0297