HERMANUS BRUGES: EERSTE MAXXWEAR VERDEELPUNT

Valentijn vergeten en uit de regio West-Vlaanderen? Passeer dan langs Hermanus, de coole shop van Andy Geeroms in de Langestraat 53 te Brugge. Je vindt er tal van leuke producten, zowel originele motoruitrusting als casual kleding, ook van MaxxMoto.

We waren er zelf bij tijdens de opening op 6 & 7 februari en zagen dat het goed was. De Vans wafels kregen van onze Old Guy (Pépé komen eten) een zeven, de straffe koffie een dikke negen. Wanneer de rekening gepresenteerd werd, stelde onze Old Guy voor om te betalen in natura. Kleren werden daarbij niet uitgetrokken – waarvoor alle bezoekers hem nog steeds heel erg dankbaar zijn – maar de filmcamera werd wel bovengehaald, met onderstaand resultaat.

Tijdens het openingsweekend werden ook de nieuwe MaxxMoto kids T-shirts in primeur onthuld en die vlogen samen met de reguliere collectie zo vlotjes de deur uit dat Hermanus sindsdien als allereerste besloten heeft om officieel MaxxWear verdeelpunt te worden. (High five moment!) Je kan de MaxxWear collectie daar dus bekijken, betasten, besnuffelen, passen en uiteraard ook aanschaffen. Voor verdere informatie zoals openingsuren en een routebeschrijving klik je hier.

De MaxxWear wacht geduldig op uw torso bij Hermanus.
De MaxxWear wacht geduldig op uw torso bij Hermanus.