MotorRijder en KicXstart magazine starten online platform

Dat het niet goed gaat met de printmedia is oud nieuws. De distributie loopt erop achteruit en door de immer toenemende online-concurrentie (ik pleit schuldig) komen de ‘boekskes’ onder druk te staan. Spijtig, want zo zagen we eerder het oudste Nederlandstalige magazine ‘Motor’ en het sportievere ‘MotorWereld’ verdwijnen. Maar er is ook een pluspunt: er komen online weer wat scherpe pennen bij. 

Motokicx bouwt verder op de redactie van de MotorRijder BVBA met o.a. Pieter Ryckaert, Randy van der Wal (ex-Motor magazine) en Jelle Verstaen (Sorry ladies, he’s taken).

Het online-project moet volgens de intro op de site een verlengstuk worden van de printmagazines en van een paywall is op het eerste zicht geen sprake. Momenteel is er op het webadres weinig te zien (coming soon), al wist MaxxMoto in de krochten van the interwebs uiteraard al een voorproefje te versieren. Je bent professioneel internet-journaille, of je bent het niet.

 
Het is dus even afwachten tot het volledige project online komt, in die tijd bent u als vanouds welkom op MaxxMoto. We heten onze concullegae alvast welkom op het web en wensen ze nog veel succes met het online avontuur!

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste motornieuws?
Download de MaxxMoto App, voor iPhone of Androïd.