MKC Moto opent eerste superstore in Frankrijk (Lille)

Vanaf dit voorjaar kunnen motorrijders in de regio van Lille kennis maken met een volledig nieuwe winkelbelevenis. Aan de Rue Jules Verne (Ronchin) zal in de maand April de eerste superstore op Franse bodem worden geopend van ruim 1000m2, gevuld met de laatste motormode. MKC Moto is dé specialist in motorkleding en is reeds actief in Nederland, België en Oostenrijk.

Voor de opening van de 15e winkel gaat MKC Moto opnieuw een landsgrens over. Na een snelle groei in aantal filialen in de Benelux en de recente overname van MotoReflex (een grote motorkleding winkel in het Belgische Kortrijk) is de stap naar Frankrijk een logische zet. Uit marktonderzoek is gebleken dat er in Frankrijk ruimte is voor een nieuw omnichannel concept wat zich specifiek richt op de uitrusting voor de motorrijder.
Er wordt op dit moment hard gewerkt om de winkel volgens de bekende formule vorm te geven. De nieuwste motorkleding collecties van onder andere Richa, Alpinestars, Dainese en REV’IT! worden gepresenteerd in een aangename en overzichtelijke ruimte. Uiteraard zijn de bekende helmenmerken zoals Shoei, Schuberth, Scorpion, LS2 en Shark ook aanwezig. Naast de basis collecties zal er een ruime voorraad aanwezig zijn van de high-end en exclusieve producten zoals race overalls, airbags, Gore-tex motorkleding en specifieke collecties in de verschillende segmenten.

Adresgegevens:
MKC Moto Lille
Rue Jules Verne (Ronchin)
France, 59790
https://www.mkcmoto.com/fr/mkc-moto-lille/

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste motornieuws?
Download de MaxxMoto App, voor iPhone of Androïd