MaxxStore: Yamaha is terug, BW blijft

Good vibes in de MaxxStore! In het afgelopen half jaar hebben we een definitieve locatie gevonden waarheen we op 1 december verhuizen en onze partner BW Motors is intussen ook officieel Yamaha-dealer geworden. Voor de periode november 2017 tot januari 2018 hebben we daarom voor het eerst een joined partnership uitgewerkt: Yamaha is terug, maar BW Motors kan blijven. Iedereen content, dus dat vraagt om een feestje!

MaxxBikers Bar

Tot en met zaterdag 25 november blijven we nog geopend op onze eerste pop up locatie (Leermarkt 14). De skateramp is intussen afgebroken en verhuisd, in plaats daarvan hebben we nu achteraan een gezellige MaxxBikers bar. Je kan in de gezellige zithoek of aan de lange tafel genieten van een heerlijke kop koffie of een croqueske, omgeven door drie motoren en de nieuwste collectie MaxxWear. Wil je er snel bij zijn voor de kerstcadeaus, dan kan je genieten van 20% korting op de hele collectie Vans, Dickies en Iron & Resin. Hoe minder we moeten verhuizen, hoe beter! Ook de door onze Cartoon Guy getekende skateboards zijn massaal in stock.

MaxxStore 2.0

De MaxxStore 2.0, in volle ontwikkeling…

Van vrijdag 1 december tot zondag 3 december openen we met gepaste trots (en zonder twijfel met gigantische wallen onder de ogen) de deuren van onze MaxxStore 2.0. Het nieuwe pand op het Douaneplein is niet alleen aanzienlijk groter, het is ook gemakkelijker bereikbaar. Net buiten de ring van Mechelen en met gratis parkeerplaats zat. Op de nieuwe locatie parkeer je die stalen trots vlak voor de deur of aan het tafeltje waar je wil zitten. Zoals het hoort, quoi.

Verder verandert er weinig aan de originele formule; de MaxxStore blijft de plek waar je terecht kan voor casual motorkledij, een drankje, een babbel, het hele MaxxWear-assortiment en een nagelnieuwe Yamaha Faster Sons collectie. Verder opent de nieuwe, ruimere locatie voor ons als motormedium heel wat perspectieven als uitvalsbasis voor evenementen, maar daarover lees je later meer… Denk daarbij aan ride outs, testritten, filmvoorstellingen op groot scherm, etc. We hebben ook een gezellige vergaderruimte die gehuurd kan worden voor clubvergaderingen of privéfeestjes.

Tijdens het openingsweekend voorzien we gratis koffie voor iedereen die de koude trotseert met de motor. Draag je op zondag MaxxWear of ben je met een Yamaha, dan doen we daar nog door Pépé bereid spek met eieren bovenop!

MaxxStore 2.0

Grand opening Event: 01 – 03/12/2017
Where: Douaneplein 4, 2800 Mechelen

Friday 01/12: 16 – 22u
Saturday 02/12: 10 – 20u
Sunday 03/12: 10 – 18u