MaxxOut your weekend!

De MaxxMoto pop up shop tijdens het evenement van TC Moto in Mechelen is net afgebroken, maar voor volgend weekend staan er maar liefst twee evenementen op de agenda waaraan ook MaxxMoto actief zal deelnemen. Feest met ons mee tijdens twee totaal verschillende evenementen in de regio Vlaams-Brabant…

Vrijdag 8 april: MaxxMoto Deluxe

 

Motodeluxe

Tussen 16 en 20 uur strijken we op vrijdag 8 april neer bij Motodeluxe in de Beringstraat 25 te 3190 Boortmeerbeek. In de gezellige winkel van ex-motorjournalist Bram Deboutte kan je terecht voor oneindig veel accessoires, onderhoudsproducten, motorkledij en casual textiel waaronder vanaf dan ook de onvolprezen MaxxWear!

Wat: Motodeluxe opendeurdag / afterwork party / plechtige inhuldiging MaxxWear verdeelpunt.

De MaxxMoto koekjes? Droger dan Pépé's humor (want ze komen niet uit de zee).
De MaxxMoto koekjes? Droger dan Pépé’s humor (want ze komen niet uit de zee).

Niet te missen: Gratis artisanale MaxxMoto koekjes, u aangeboden door ‘Komen Eten’-ster Paul Amand. MaxxMoto’s Old Guy, wereldberoemd in Wilrijk en ver daarbuiten!

 

Zaterdag 9 april: MaxxMoto Deschouwer

MaxxWear Deschouwer

Na deze feestelijke inzetting van het weekeinde, steunen we daags nadien van 9 tot 17u de Deschouwer familie tijdens de eerste dag van hun opendeurweekend. Waar? Moto’s Deschouwer, Hoge Buizen 1, 1980 Zemst. Ook daar zijn we present met de MaxxWear, ‘Komen Eten’-ster Pépé en diens droge koekjes, maar er is meer. Veel meer…

Workshop: Om 9u is er voor de vroege vogels een workshop klein onderhoud voorzien, inclusief koffie & koeken. (voor uzelf, niet voor uw machine)

COME RIDE WITH US: Wij begeleiden de testritten met Kawasaki’s 600 pk trio: de ZZR1400, Ninja H2 en Ninja ZX-10R! Voor wie dat wat teveel van het goede is, staan er ook nog een Versys 650, Versys 1000, Z800, Z1000, Z1000SX Tourer, een Suzuki DL650 V-Strom XT en een GSX-S1000F te dingen om uw gashand. (klik op de links voor MaxxMoto tests)

Zelf een halfuurtje laagvliegen met de H2? Het kan op 9 april in Zemst!
Zelf een halfuurtje laagvliegen met de H2? Het kan op 9 april in Zemst!

Gymkhana: Test gratis hoe het zit met uw rijvaardigheid, onder begeleiding van Motorrijschool Dirk.

Zeg vaarwel tegen je trommelvliezen: De Kawasaki Ninja H2R stelt de testbank én je gehoor op de proef.

H2R op de testbank. En toen was Death Metal voor pussies...
H2R op de testbank. En toen was Death Metal voor pussies…

In de showroom: Alle nieuwigheden van Kawasaki, Suzuki, Sym en Peugeot en een gigantisch aanbod tweedehands machines.

Kortom, je weet waar naartoe om het Maxximum uit volgend weekend te halen!