MaxxMoto op het Autosalon!

Eén keer op het jaar komt de MaxxMoto-redactie uit de donkere krochten van het internet gekropen om haar lezers en lezeressen te ontmoeten op het Salon van Brussel. Dit jaar kan u ons vinden in Paleis 9 op stand 13, omringd door een aantal prachtige klassieke superbikes.

Zoals ieder jaar hebben we opnieuw een MaxxMember-deal uitgewerkt waarmee u kans maakt op leuke prijzen, het laatste nieuwe MaxxShirt in ontvangst kan nemen en bovendien ook nog eens een jong, snelgroeiend medium steunt. Vraag vooral meer info op onze stand!

MaxxMoto steunen? MaxxMember worden!

Losstaand hiervan kan je ook nog terecht op onze wheeliemonkey die we volgende zomer voor twee maanden mogen verloten. De opdracht is eenvoudig: trek een foto, post deze op social media met de hashtag #MaxxMonkey en wie weet ga je een zomer vol monkey business tegemoet.

Kort samengevat: het Salon van Brussel is – naast de uitgelezen kans om alle laatste nieuwigheden in het echt te zien – hét moment par excellence om onze redactie op de vingers te komen tikken over tikfouten, verkeerde technische details, onverantwoord rijgedrag of uiteraard om ons te entertainen met verhalen over uw Virago/Shadow die in 1987 kampte met een hardnekkig carburatorprobleem.

We verwachten u!

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste motornieuws?
Download de MaxxMoto App, voor iPhone of Androïd.