Livio Loi en Reale Avintia Academy beëindigen samenwerking

Vanmiddag kwam het bericht binnen dat Livio Loi en Reale Avintia Academy met wederzijds akkoord hebben besloten om een einde te maken aan hun samenwerking in de Moto3.

In het persbericht bedankt Livio Loi het Spaanse team voor de afgelopen acht races. Helaas voldeden de resultaten langs beide kanten niet om het project verder te zetten. Loi kwam de afgelopen 8 wedstrijden niet verder dan een 10de finish op het Circuit of the Americas in Austin. Zelos en het Reale Avintia Academy-team hebben beiden hard aan dit project gewerkt, maar de verwachte resultaten werden niet ingelost. Met nu dus deze zware beslissing tot gevolg.

Freddy Tacheny, CEO van Zelos liet weten: “In naam van Zelos wil ik de Reale Avintia Academy bedanken voor de samenwerking en wens ik hen het allerbeste voor de rest van het seizoen. Wij zullen uiteraard alles in het werk stellen om Livio Loi te helpen bij het vervolg van zijn carrière als piloot”.

“We hebben dit Moto3-team speciaal opgericht voor Livio Loi en beide partijen verwachtten veel betere resultaten in de eerste paar races van het seizoen,” alsdus Raúl Romero, CEO van Esponsorama. “Helaas kwamen die resultaten er niet, dus hebben we, samen met Zelos, deze moeilijke beslissing genomen. Ik wens Livio het beste voor de toekomst.”

 

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste motornieuws?
Download de MaxxMoto App, voor iPhone of Androïd.